Ons verhaal

Partner in Innovatie
2012

2012 - Dialogues Technology gaat zelfstandig

Sinds 2012 is Dialogues Technology volledig onafhankelijk. Onze groei en ambities liggen steeds meer buiten ABN AMRO. Nieuwe klanten, andere methodieken (Lean Start-Up), meer collega's en eigen producten zijn nu wel mogelijk. Vandaag de dag versnellen wij innovatie voor onze klanten. Hierbij staat Agility centraal sinds onze oprichting in 2007. Onze eigen werkwijze houdt dat wij innovatie processen inrichten, programma's opzetten of helpen bij de ontwikkeling van de software. Dit doen wij samen met partners waaronder Ventus, allen liefhebbers van innovatie (Design, Concept en Software Ontwikkelaars, Scrummasters, innovatiemanagers, etc).
Dochter-onderneming van ABN AMRO
2010

2010 - Oprichting Dialogues Technology B.V.

Na verloop van tijd worden wij steeds vaker gevraagd om projecten op dit te pakken binnen de andere afdelingen van de bank. De vraag loopt uiteen van software ontwikkeling, design tot Agile Scrum implementatie; maar altijd op het snijvlak van IT en Innovatie. Zo komen wij erachter dat wij onze eigen werkwijze hebben ontwikkeld dat specifiek is gericht op het versnellen van innovatie. Steeds vaker worden wij ook gevraagd om te vertellen over onze ervaringen; hierbij werden wij benaderd door Aegon. Zij herkennen zich in de problematiek en zijn benieuwd naar onze werkwijze. Dit leidt tot onze eerste klant buiten de bank en daarmee tot de oprichting van Dialogues Technology B.V. als dochter-onderneming van ABN AMRO Bank N.V..
Dialogues House
2007

2007 - IT-afdeling van ABN AMRO Innovatie

Wij zijn ontstaan uit het innovatie-programma van de ABN AMRO bank, genaamd Dialogues, dat is gestart in 2007.  Alle projecten en start-ups die hier worden geïnitieerd hebben met elkaar gemeen dat hun succes afhankelijk is van een IT-platform of product. Dat traditionele IT-methoden, leveranciers en werkwijzen niet werken bij innovatieve IT-projecten wordt al snel duidelijk (en vaak ook pijnlijk). Wij krijgen de opdracht mee om een nieuwe IT-afdeling te starten specifiek gericht op innovatieve projecten. Hierbij komen wij al vroeg in aanraking met Agile Scrum; wij zijn direct onder de indruk van deze methodiek. Sindsdien is onze methodiek Scrum en onze houding Agile: dit loopt als een rode draad door onze geschiedenis.

We houden van direct contact. Heeft u vragen of opmerkingen? We ontvangen ze graag via onderstaand contactformulier.

Dialogues House, Tower D 1st Floor, ABN AMRO building

Foppingadreef 22*
1102 BS Amsterdam Zuid-Oost

* Visitors Address: entrance from Foppingadreef 26
plan uw route met Google Maps

T: +31 (0) 20 430 1500
F: +31 (0) 20 344 0039
E: info@dialoguestechnology.nl

Follow us on:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
Dialogues Technology © 2013